29 Νοε 2011

Προσγειώσου με ακρίβεια.Αγώνισμα στη Δράμα 2011

Ένας ακόμα άριστα διοργανωμένος αγώνας από τους φοβερούς Δραμινούς φίλους μας από την  απογείωση της Παναγίας στο Κεφαλάρι.Κόσμος ,γέλιο,και στόχος!
 Εγώ τα πήγα πάρα πολύ καλά... 
Στην πρώτη μου πτήση όντας αφηρημένος βγάζοντας φωτογραφίες και το βίντεο... κατάφερα "προσγείωση ακριβείας" μέσα σε ελαιώνα χωρίς να αγγίξω τα καημένα τα αιωνόβια φυτά και τότε ήταν που κατάλαβα σε τι μας χρησιμεύουν αυτοί οι αγώνες!   Στη δεύτερη πάτησα κατευθείαν την μαύρη τάπα με τον αισθητήρα  στο κέντρο του στόχου. Μετά το θρίλερ του ελαιώνα (με τα καλώδια τις ελιές και την περίφραξη ολόγυρα) μου φάνηκε πάρα πολύ εύκολο!  
Θέλω ακόμα να καταγγείλω ότι από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ τα νεοταξίτικα τα αεροπλάνα (μαύρο φίδι να τους φάει)  δε σταματήσαν  ούτε ένα λεπτό να μας ψεκάζουν με χημικά σαν τις κατσαρίδες. Μου χαλάσαν το φόντο στις φωτογραφίες και τα βίντεο. Κρύψανε τον ήλιο αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία έστω και των ελάχιστων ανοδικών ρευμάτωνε! 
Ζούνε ανάμεσά μας! ντιβάνια καρέκλες κλπ...



Τις φωτογραφίες τις κατέστρεψα όσο περισσότερο μπορούσα!
Για  "καλύτερη"  προβολή των φωτογραφιών κάνουμε κλικ σε μία και τις εναλλάσσουμε με τη ροδέλα του ποντικιού ή τα βελάκια του πληκτρολογίου μας .
 (Κουράγιο η προβολή θα τελειώσει κάποια στιγμή...)






























































































Για όσους δεν τα έχουν δει ακόμα, υπάρχουν προς το παρόν μερικά ακόμα σχετικά βίντεο.